Over Ons

20+ JAAR ERVARING

Wij zijn Dumont.

Met meer dan 20 jaar ervaring als allround dakdekker en dakwerkzaamheden, is Dumont Dakdekker uw vertrouwde specialist. Wij leveren vakkundig werk tegen een eerlijke prijs, met expertise in dakbedekking, het oplossen van lekkages en dakreparaties.

Dumont Dakdekker biedt ook deskundig advies voor uw bouwplannen. Of het nu gaat om het beoordelen van de algehele staat van uw dak of het bieden van onderhoudstips, wij staan voor u klaar. Met flexibiliteit, deskundigheid en een focus op uw wensen, denken we graag met u mee.

Bovendien kunt u bij ons terecht voor vakkundig advies over de huidige staat van uw dak bij de (ver)koop van een woning.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe dakbedekking, dakrenovatie of dakreparatie, Dumont Dakdekker biedt een uitgebreid dienstenpakket om aan uw behoeften te voldoen.

VEILIGHEID OP #1

Wel zo fijn.

Veiligheid is van cruciaal belang voor ons, omdat het werken op hoogte risico’s met zich meebrengt. Door het naleven van veiligheidsvoorschriften en het gebruik van beschermingsmiddelen waarborgen we de gezondheid van ons team. Bij Dumont Dakdekker staat veiligheid voorop, met onze getrainde professionals en strikte veiligheidsprotocollen.

  • Volledig beschermd met de juiste uitrusting.

  • We beschikken over alle vereiste veiligheidscertificaten.